Rodenbach en de kust: verliefd op elkaar

Communication / News

Rodenbach 2017 zomer AVan 2 augustus tot 6 augustus pakt Rodenbach uit met de ‘Rodenbach Unexpected Beach Bar’. Nabij de O’Neal Beach Club in Blankenberge worden strandgangers uitgenodigd voor een ‘Rodenbach vrije val’. Vanuit een 16 meter hoge installatie kan men een sprong maken naar de ‘Rodenbach Unexpected Beach Bar’  waar uiteraard een frisse Rodenbach staat te wachten. Deze attractie is gratis en voorbehouden voor badgasten vanaf 16 jaar. Op Oostende Koerse brengt Rodenbach dan weer elke maandag dan weer verfrissing bij de spannende paardenrennen en het muzikaal programma.

En het aan de kust traditiegetrouw populaire bier zal tijdens het zomerseizoen in het straatbeeld niet onopgemerkt voorbij gaan. De Rodenbach Kusttram zal de hele kustlijn van verfrissende ritten voorzien, naast de uitstraling op de tram zelf zullen reizigers getrakteerd worden op een lekker gekoelde Rodenbach. Deze activatie wordt doorgetrokken met onverwachte, originele traktaties in de horeca en Beach bars. Affichage en een ‘Boomerang campagne’ brengen Rodenbach extra onder de aandacht. Dat sluit mooi aan bij de campagnes die These Days dit voorjaar op gang trok voor Rodenbach.

Rodenbach 2017 zomer B Brouwerij Rodenbach kondigde in het voorjaar aan 2,3 miljoen euro te investeren in de brouwerijinstallaties in Roeselare. De Rodenbach-bieren kregen ook een volledige restyling. De nieuwe uitstraling brengt meer eenheid maar tegelijk ook meer duidelijkheid over waar welke Rodenbach voor staat. Van oudsher is de verfrissende Rodenbach hét geliefde bier aan de Belgische kust en dat wil Rodenbach nu nog meer kracht bijzetten. En door de jaren heen is het portfolio van brouwerij Rodenbach sterk uitgebreid. Rodenbach Classic is een verfrissende dorstlesser, Rodenbach Grand Cru en Rodenbach Vintage lenen zich uitermate tot degusteren en zijn ideale begeleiders van gastronomische gerechten net zoals hun afgeleide fruitversies, Rodenbach Alexander en Rodenbach Caractère Rouge.