Simpelweg alles, simpelweg PAN

Communication / News

Van buitenaf lijkt hun studio op een gigantische suikerspin. PAN Studio, amper zes maanden geleden gelanceerd, wil nieuwe perspectieven omarmen maar daarbij wel trouw blijven aan z’n vak. Een bezoekje aan een studio waar het nooit botst maar altijd klinkt!

Wanneer vrienden samen een groepje starten, dan vormen ze de bandnaam met hun initialen. ‘PAN’, dat staat voor Philippe LedentArnaud Blanpain en Natacha Manco. In 2021, toen alles (of toch bijna alles) dichtging, hebben zij hun studio opgericht. Om wat fun te maken, maar dan wel professioneel. Alles hieraan voelt menselijk: het zijn drie mensen die samen willen werken en samen beslissingen willen nemen, in hetzelfde vrije kader.

Een menselijk verhaal

Natacha Manco werkte vroeger als art director (AD) in de reclamesector. “Ik werkte voor een paar van de best gekende reclamebureaus in België. Tot ik aangesproken werd door een audioproducer. Hij had me in Cannes op het podium zien staan en liet me de dag erna een voicemail na: “We zoeken iemand dynamisch, iemand met ritme in z’n lijf. En jij hebt dat.” Bij Thinkntalk zochten ze op dat moment inderdaad een ‘rock-’n-roll’, creatief iemand die de studio zou komen opschudden. Het was daar dat ze een match vond in Philippe Ledent, een gevestigd producer en composer in de sector. En zo werden het solide team dat ze nu nog steeds zijn. Een duo dat kan kibbelen zoals een oud koppel, maar geluid kan doen klinken als geen ander.

[...] Lees het volledige artikel HIER of in PUB Magazine