Orbit by PUB: Zehra Sayin pleit voor eerlijkheid en authenticiteit

Agenda / Communication / News / Sustainability

  • 22/10/2020
  • Online et en Live !

Dit jaar staat Orbit by PUB, de conferentie over duurzame marketing en communicatie, helemaal in het teken van transparantie: een van de ingrediënten van een duurzame wereld. PUB biedt u, samen met partners Fairtrade Belgium, AG Insurance, Ikea en The Oval Office, een midweekonderdompeling aan. Orbit by Pub 2020 start online op maandag 19 oktober. De midweek begint voor deelnemers met de ontvangst van een Toolkit Bag, op het werk of thuis. Afsluiten doen we in stijl, met een live-uitzending op 22 oktober.

Nog eentje die we, na Anne-Clotilde Picot, Krist Pauwels, Ann De Bisschop, Gregory Pouy en Kim Beyns, aan ons rijtje sprekers mogen toevoegen: Zehra Sayin, ceo van Special Olympics. Zij ziet transparantie als middel om een ​​doel te bereiken, en dat doel is eerlijkheid en authenticiteit.

Bedrijven en organisaties kunnen vandaag de dag niet meer faken. Het publiek doorziet de waarheid sneller dan ooit. Echte authenticiteit zie ik als een sneeuwbaleffect dat geactiveerd moet worden. Wanneer je dat niet doet, zal je poging tot transparantie al snel als onecht bestempeld worden.”

Klaar voor een onderdompeling in transparantie? Schrijf u in voor deze derde editie van Orbit by PUB. Want de wereld van morgen begint vandaag.

Foto:  Carmen De Vos