Orbit by PUB: Transparantie en Kim Beyns (NGroup), daar zit muziek in

Agenda / Communication / News / Sustainability

 • Du 19/10/2020
  au 22/10/2020
 • Online et Avenue Ariane 5, B-1200 Bruxelles

Dit jaar staat Orbit by PUB, de conferentie over duurzame marketing en communicatie, helemaal in het teken van transparantie: een van de ingrediënten van een duurzame wereld. PUB biedt u, samen met partners Fairtrade Belgium, AG Insurance, Ikea en The Oval Office, een midweekonderdompeling aan. Orbit by Pub 2020 start online op maandag 19 oktober. De midweek begint voor deelnemers met de ontvangst van een Toolkit Bag, op het werk of thuis. Afsluiten doen we in stijl, met een live-uitzending op 22 oktober.

Naast Anne-Clotilde Picot, Krist Pauwels, Ann De Bisschop en Gregory Pouy mogen we nu ook Kim Beyns, COO van NGroup, op ons (virtuele) podium verwelkomen. Tijdens deze duurzame week zal hij een antwoord proberen formuleren op vier vragen die zich opdringen bij NGroup:

 • Waarom leggen onze luisteraars hun vertrouwen in onze radiomerken? Wat doen we, naast plaatjes draaien, echt bij NGroup om van 
  de wereld een betere plek te maken?
  
 • Hoe kunnen we authentiek communiceren zonder daarbij in greenwashing te vervallen?
 • Hoe kunnen we ons personeel en onze aandeelhouders betrekken bij dit engagement, dat menselijke en financiële inspanningen vereist?
 • En op wie kunnen we een beroep doen om onze engagementen objectief en transparant te meten en te evalueren?
 

Klaar voor een onderdompeling in transparantie? Schrijf u in voor deze derde editie van Orbit by PUB. Want de wereld van morgen begint vandaag.